Son Dakika
Bonna, inovatif ve yenilikçi tasarımlarıyla Hostech by Tusid Fuarı’nda

Bonna, inovatif ve yenilikçi tasarımlarıyla Hostech by Tusid Fuarı’nda

2014 yılından bugüne HoReCa markası olarak faaliyetlerini sürdüren ve 89 ülkede otel, restoran ve kafe sofralarında şıklık yaratan Bonna Porselen, HoReCa sektörünün en önemli fuarlarından olan ve bu yıl 24’üncüsü düzenlenen Hostech by Tusid’de yerini aldı. Fuarda Bonna’nın özgün, inovatif ve yenilikçi tasarımları ziyaretçilerle buluşturulacak. 

1983’te küçük bir seramik atölyesi olarak faaliyetlerine başlayan Kar Porselen’in hayata geçirdiği HoReCa markası Bonna, 2014 yılından bu yana otel, restoran ve kafe sektörüne yönelik farklı ve yenilikçi ürünler sunuyor. Bugün 6 kıtada 89 ülkeye ihracat gerçekleştirerek, yeniliklere öncülük eden bir Türk markası olarak faaliyetlerini sürdüren Bonna, 8-12 Eylül tarihlerinde kapılarını açan 24’üncü Hostech by Tusid Fuarı’nda ziyaretçilerini bekliyor.

Dünya HoReCa sektörünün bir araya geldiği 24. Hostech by Tusid Fuarı’nda 2.Hall 130. standda yer alan Bonna, şıklık yaratan, inovatif, yenilikçi ve sıra dışı tasarımlarını ziyaretçilerle buluşturuyor. Fuar, kurumsal satın almacıların yanında yeni işletme sahibi olacaklar ve işletmesini yenileyecek tüm yatırımcıları ağırlıyor.

Hostech by Tusid (Uluslararası Otel, Restoran, Kafe, Pastane Ekipmanları ve Teknolojileri Fuarı), hazırlık ekipmanlarından pişiricilere, servis ve soğutma ekipmanlarından, bulaşıkhaneye birçok üreticinin ihtiyaç duyacağı her türlü ürünü ziyaretçilerine sunuyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

Evlerimizin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan perdelerin önemli bir işlevi de özel hayatımızı korumak. Somfy teknolojisi …