Son Dakika
Bebeklerin Vazgeçilmezi Prebiyotikler Hero Baby Kavanozlarında!

Bebeklerin Vazgeçilmezi Prebiyotikler Hero Baby Kavanozlarında!

Bebek beslenmesinde besleyici içerikleri kavanoz mamalarında sunan Hero Baby, bebekler için prebiyotik lifleri vitaminler ile buluşturuyor.

Bebek gelişiminde bağışıklığı destekleyen* prebiyotikli yoğurtlu kavanoz mamalar, sonbaharda da bebeklerin sindirim sistemlerini destekliyor. 500’den fazla farklı analiz geçen meyveler, Hero Baby güvencesinde prebiyotik içeriklerle bütünleşiyor, anneler güvenle yedirirken bebekler de keyifle tüketiyor.

Türkiye’de bir ilk ve tek olma niteliği taşıyan prebiyotikli içeriğiyle sunulan mamalardan çilekli yoğurtlu 8. aydan,  muzlu yoğurtlu ise 6. aydan itibaren bebeklerin tüketebilmesi için öneriliyor. Şeker ilavesiz olan, Hero Baby prebiyotikli yoğurtlu kavanoz mamalar, bebeklerin ek gıdaya geçiş dönemlerinde damak zevklerinin de gelişmesinde kritik bir rol oynarken tazeliğini koruması için içindeki hava boşaltılarak vakum yöntemi ile kapatılıyor.

*Prebiyotik bileşenler, sindirim sistemini düzenlemeye ve bağışıklık sistemini desteklemeye yardımcı olan probiyotik mikroorganizmaların bağırsakta gelişimini ve yaşamını destekler.

 

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Doğanın İyiliği Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamalarında!

Doğanın İyiliği Hero Baby Tahıllı Kaşık Mamalarında!

Besleyici meyveleri, lif kaynağı olan çeşitli tahılları mamalarında buluşturan Hero Baby, bebeklerin beslenme rutinlerinde farklı …