Son Dakika

“BAD BEAR”IN 2020’DE EN ÇOK TERCİH EDİLEN ÜRÜNLERİ BELLİ OLDU

Kendi tarzını özgürce yansıtanların ilk tercihi olmaya devam eden Bad Bear’ın 2020 yılında en çok tercih edilen ürün seçenekleri belli oldu.

Kurulduğu 2012 yılından bu yana giyim tarzını yansıtanların öncü markası olan ve her tarza hitap eden ürün yelpazesiyle sokak modasına yön veren Bad Bear, 2020 yılında da ürünleriyle farkını ortaya koydu. Moda ve şıklığı tamamlayan tüm ürün seçenekleriyle rahatlığından ödün vermeyenlerin de buluştuğu marka olan Bad Bear’ın en çok satan ürünleri arasında mont, yelek, sweatshirt, tişört, deniz şortu, çorap ve boxer yer aldı.

Bad Bear kullanıcılarının 2020 yılındaki tercihleri arasında haki, lacivert, siyah, hardal, kırmızı, yeşil gibi renkleri barındıran mont çeşitleri yer aldı. Şişme, ince kapüşonlu, kapüşonsuz, fermuarlı veya düğmeli modelleri barındıran erkek montları, farklı tasarımları ve büyük bedenleri ile tarz yaratmak isteyen erkekler tarafından tercih edilirken, kadın mont modellerinde ise küçük bedenler ve zarif çeşitler en çok tercih edilenler arasında kendine yer buldu.

Kaliteli malzemeler ile kullanıcıların aynı ürünü güvenle yıllarca kullanmasına imkan tanıyan Bad Bear’ın yelekleri de kullanıcıların ürün seçiminde öne çıkanlar arasında yerini aldı. Sonbahar ve kış mevsimlerinde günlük kullanıma uygun ve rüzgara karşı korunaklı yelek çeşitleri, haki, lacivert, siyah, hardal, kırmızı, bordo, koyu yeşil ve kamuflaj yeşili renkleriyle kullanıcıların önceliği oldu.

Bad Bear’ın farklı ve yaratıcı tasarımlarının yer aldığı sweatshirt ve tişörtler de rahatlıkları ve renk çeşitlilikleri ile 2020 yılında farklı kombin seçenekleri yaratmaya yardımcı oldu. Tişörtler, baskılı ve polo seçenekleriyle yaza renk katan alternatifler sunarken, sweetshirt modelleri de kapüşonlu ve kapüşonsuz seçenekleriyle Bad Bear ruhunu sokakta tüm ihtişamıyla yansıttı.

Birbirinden farklı renk ve deseni içinde barındıran çorap modelleri de Bad Bear’ın iddialı aksesuar ürünleri olarak kullanıcıların özgür ruhunu yansıtmak için tercih edildi. Antler, camp tall, icebear, cross ankle, air tall, dash tall gibi daha birçok farklı çeşidi bulunan çorapların yanı sıra bilekte çoraplar, soket çoraplar ve babet çoraplar da farklı model seçenekleriyle öne çıktı. Bad Bear’ın parlak ve desenli renkleriyle sahillerde tüm göz alıcılığıyla öne çıkan deniz şortları ile düz renk ve desenli seçenekleriyle boxer’lar da iç giyimin en çok tercih edilenleri arasında yer aldı.

hakkında Özgür Karip