Son Dakika
Babanız İçin Eşsiz Bir Hediye: Maurice Lacroix

Babanız İçin Eşsiz Bir Hediye: Maurice Lacroix

İsviçre saatçiliğinin yenilikçi ruhu ve mükemmeliyetçiliğini gözler önüne seren tasarımlara imza atan Maurice Lacroix’nın benzersiz saatlerini babanızın yıllarca kolundan çıkarmayacak.

 

Dünyaca ünlü markaların Türkiye’deki tek yetkili distribütörü Saat&Saat, Babalar Günü için kusursuz bir hediye arayanları İsviçre saatçiliğinin mükemmelliğini yansıtan Maurice Lacroix’nın en özel modelleriyle buluşturuyor. Maurice Lacroix’nın en iddialı koleksiyonlarından biri olan Aikon’daki tüm modeller; kalite, lüks ve zarafetin yansıması oluyor.

 

Çeliğin güçlü duruşunu yansıtan model, çağdaş tasarımlardan hoşlanan, dinamik erkeklerin beğenisini topluyor. Saatin altın rengi dokunuşlarla hareket kazanan siyah kadranı, tasarımı, gücü ve sağlamlığı temsil eden altı kollu bir bezel ile tamamlanıyor.

Maurice Lacroix Aikon koleksiyonunun spor-şık bir tarzı yansıtan modeli ise modern stiliyle göze çarpıyor. Lacivert saatin ikonik M logolu deri kayışı son derece şık bir duruş sergilerken,

turuncu detaylarla zenginleşen kadran ise tasarıma dinamizm ve enerji katıyor.

 

Maurice Lacroix’nın göz alıcı saat koleksiyonlarını Saat&Saat mağazalarında ve www.saatvesaat.com.tr adresinde bulabilirsiniz.

 

Fiyat bilgisi: 

ML-AI1018SS001432-4 – 13.280 TL

ML-AI6008SS002331-1 – 18.600 TL

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

Boss’tan Göz Alıcı Şıklık

Boss’tan Göz Alıcı Şıklık

Siyahın güçlü duruşunu çarpıcı bir tasarımla buluşturan Boss’un yeni modeli, günün her anı şıklığından ödün …