Son Dakika
ALIŞVERİŞ VE SPOR TUTKUNLARI BİLKENT CENTER’DA BULUŞUYOR

ALIŞVERİŞ VE SPOR TUTKUNLARI BİLKENT CENTER’DA BULUŞUYOR

Bilkent Center, bu hafta sonunu dolu dolu geçirecek. 23-30 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center’a gelen ziyaretçiler 300 TL ve üzeri alışverişlerinde Ariş Pırlanta’dan 125 TL değerinde hediye çeki kazanırken, spor tutkunları 24-25-26 Eylül tarihlerinde Spx Ekstreme Weekend’de bir araya gelecek. 

Yıl boyunca alışveriş keyfini en kazançlı hali ile sunan Bilkent Center, Eylül ayında da yine kazandıran fırsatlarla ziyaretçilerini karşılamaya devam ediyor.  23-30 Eylül tarihleri arasında Bilkent Center’da alışveriş yapan ziyaretçiler, 300 TL ve üzeri alışverişlerinde anında 125 TL değerindeki Ariş Pırlanta hediye çekinin sahibi olacak.

Bilkent Center’ın renkli ve heyecan dolu dünyası ile harcadıkça kazanmak isteyen herkes, stoklarla sınırlı bu kampanyadan yararlanabiliyor. Alışverişlerinde harcadıkça kazanmanın keyfini süren ziyaretçiler, 31 Aralık tarihine kadar geçerli hediye çeki hakkında 11.00 – 19.00 saatleri arasında açık olan kampanya standından bilgi alabilecek. Kampanya şartları hakkında daha detaylı bilgi için www.bilkentcenter.com.tr adresini ziyaret edebilir ya da Bilkent Center kampanya masasına başvurabilirsiniz.

Spor tutkunları Spx Ekstreme Weekend’de bir araya geliyor

Etkinlik ve kampanyaları ile her zaman keyifli bir alışveriş deneyimi sunan Bilkent Center, 24-25-26 Eylül tarihlerinde renkli bir etkinliğe ev sahipliği yapacak. Spor dolu 3 gün yaşanacak olan günlerde, doğaya ve spora tutkuyla bağlı olanların markası SPX’in indirimli ürün satış çadırlarının yanı sıra Sports International hocalarının zumba dersleri de yerini alacak. Keyifle geçecek üç güne birbirinden özel müzikler eşlik edecek.

Spor Dolu Bir Hafta Sonu

Bilkent Center açık otoparkında 10.00- 19.00 saatlerinde gerçekleşecek etkinlikte SPX, Rossignol/Buton, Salomon/Suunto, Merrell, Jack Wolfskin, Babolat, Quiksilver markalarının özel ürünleri indirimli fiyatlarla satışa sunulacak. KSPX Kaykay takımı Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri saat 12:00-19:00 saatleri arasında alanda olarak muhteşem gösterilere imza atacak. Mini tenis kortu alanında Cumartesi ve Pazar günü 16:00-18:00 arasında Ali Ercan Atmaca “Tenis Severlerin Akıl Kitabı” nın imza günü ile kitapseverler ile buluşacak. Mini tenis kortu ile babolat tenis raketi demosu ise yine alanda yapılacak.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

KAHVE TUTKUNLARINI BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

KAHVE TUTKUNLARINI BULUŞTURAN FESTİVAL SONA ERDİ

1-2-3 Ekim tarihlerinde Bilkent Center’ın ana sponsorluğunda gerçekleşen Ankara Coffee Festival, binlerce kişinin katılımı, 24 …