Son Dakika
Yapay zeka ile işiniz %80 daha kolay

Yapay zeka ile işiniz %80 daha kolay

Dijitalleşen dünya ile birlikte 2025 yılına kadar tüm kuruluşların yaklaşık %80’i dijital teknolojilerin kullanımını hızlandırmış olacak. Geliştirilen teknolojiler çalışan üretkenliği ve mevcut işin yapılış şekillerini olumlu anlamda dönüştürüyor ve geliştiriyor. Orta ölçekli yapılar ise şirket içerisinde çalışma ve müşterilerle etkileşim sağlama şeklini hızla dönüştürmek konusunda baskı altına alınmış durumda. Peki orta ölçekli firmalar bu baskıdan nasıl kurtulacak? Sorunun yanıtı için ilk akla gelen: Yapay Zeka.

 

Yapay zekayı ne kadar tanıyoruz?

 

Yapay zeka, bilgisayar sisteminin insana özgü olan öğrenme ve sorun çözme gibi işlevleri taklit edebilme becerisidir. Zeka ve akıl gerektiren sorunlar yapay zeka sayesinde bilgisayar yardımıyla etkili bir biçimde çözümlenebilir.

 

Yapay zeka ses tanıma, görüntü işleme, doğal dil işleme ve muhakeme gibi konularda destek olurken günlük hayatımızda siber güvenlik, savunma sanayi, sesli asistanlar, dil çevirileri, öneri sistemleri, navigasyon, sosyal güvenlik, sağlık hizmetleri, e-ticaret ve yardımcı robot uygulamaları olarak yer bulmaktadır.

 

İşinize özel yapay zeka asistanı ile yön verin!

İş hayatında aynı anda birçok konunun yönetimini üstleniyoruz. Peki çalışma alanlarımızın sorumluluklarını üstlenirken konuların takibini yeteri kadar gerçekleştirebiliyor muyuz? İşte bu sorunun yanıtını Dijital Gen Erken Uyarı ve Öneri sistemi GenWarn sizler için veriyor.

GenWarn son dönemlerin popüler sektörlerine çözüm olarak doğdu. Özellikle online alışveriş hizmetlerinde tüm e-ticaret alt yapılarına kolaylıkla entegre olabilmektedir. GenWarn yapay zekası ile bitmeye yaklaşan stoklarınızı sizler için kontrol eder, temin sürelerini hesaplar ve geçmiş ayların verilerine göre sizlere rapor sunar. Bir sonraki süreçte almanız gereken tüm aksiyonlar konusunda sizi uyarır ve önerilerde bulunur.

GenWarn yapay zekası ile işinizi %80 oranında kolaylaştırmayı vaad ediyor.

hakkında Çağrı Karip

Genel Haber Editörü.

Ayrıca Kontrol Et

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

SOMFY İle Perdeler Kapansın, Özel Hayatınız Saklansın

Evlerimizin vazgeçilmez aksesuarlarından biri olan perdelerin önemli bir işlevi de özel hayatımızı korumak. Somfy teknolojisi …

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir